tel. 071-4033408

 


Deze disclaimer is van toepassing op alle pagina’s van deze website. Door deze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.


Deze website en alle inhoud hiervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Helaas is het toch niet uitgesloten dat bepaalde informatie onvolledig, onjuist of verouderd is.

Mocht u onzorgvuldigheden of onduidelijkheden ontdekken dan horen we het graag van u, via info@fergusontandarts.nl.


Tandartspraktijk Ferguson aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik deze website en/of uit de via deze website verkregen informatie, waaronder begrepen informatie verkregen via in deze website vermelde hyperlinks naar andere websites. Ook aanvaardt tandartspraktijk Ferguson geen aansprakelijkheid voor het eventueel (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van deze website. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden.


De website is uitsluitend bedoeld om informatie te verstrekken en voor persoonlijk gebruik. Aan deze informatie kan geen rechten worden ontleent.


Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten:

Het auteursrecht op deze website berust bij tandartspraktijk Ferguson of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan tandartspraktijk Ferguson. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming door Tandartspraktijk Ferguson.

laatste nieuwsnieuws_2.html
Disclaimer